Pusha webbsidor från dator till iPhone

En riktigt smart och behändig är har dykt upp vid namn PushURL. Bakgrunden till appen är att du om du har en webbsida öppen på din dator och vill öppna samma på din iPhone så är det ganska omständigt att behöva öppna Mobile Safari och skriva in adressen, speciellt om det är en lång och krånglig adress.

PushURL låter dig med ett klick på en Bookmarklet få sidan skickad till din iPhone som automatiskt öppnar sidan åt dig. Lättare kan det inte bli. Som du ser på bilderna nedan kommer du få ett Push-meddelande till din iPhone.

När du installerat appen och startar den så ser du din unika identifikationstoken och senast pushade sida. Detta är egentligen enda gången du behöver starta appen. Du kan nu välja att få din Bookmarklet mailad till din dator eller kanske ännu enklare gå till sidan pushurlapp.com och skriva in din Token. Se nedan.

När du skrivit in din token kommer en sida visas med din Bookmarklet som du helt enkelt drar upp till din bokmärkesrad. Klart.

Nu när du vill öppna en sida på din iPhone som du har i Safari på datorn är det bara att klicka Push!. Appen kostar endast 7 kr i App Store och det kan det vara värt att slippa skriva krångliga URL:s på din iPhone.

PushURL