Boxee betan är presenterad – Nytt utseende

Två fina nyheter som gäller mediacenter för Mac har presenterats i dagarna. Igår presenterades betaversionen av Boxee.

BoxeeHomeScreen1

Man kan bland annat glädjas åt ett nytt utseende som är både bättre och snyggare. Boxee är mer ett socialt mediacenter där man får rekommendationer av sina Boxee vänner så vad man kan se men även via Facebook och Twitter. Det finns massor av källor för att se innehåll från nätet installerat från start så man behöver inte leta upp plugins för att snabbt finna gratis innehåll från nätet.


Kan inte säga att detta är en direkt konkurrent till Plex men det är absolut ett mycket bra komplement om man vill se online innehåll på ett smidigt sätt.

Jag tänker inte gå igenom alla nyheterna här utan kolla på länkarna nedan på Boxee Blog och lifehacker.

Boxee blog skriver bl.a.

We’ve completely re-designed the home screen to make it easier to navigate to your favorite content. We’ve pulled the menu out from the side and put it front and center. Below is your hub for recommendations and content; See recommendations from friends on boxee, Facebook or Twitter (Feed), recommendations from Boxee’s staff and partners (Featured) and the latest episodes from your favorite shows or things you’ve saved for later (Queue).

Läs mer:
Boxee Blog
lifehacker
Boxee hemsida

En reaktion till “Boxee betan är presenterad – Nytt utseende”

Kommentarer inaktiverade.